Narmir - Land of Magic and Conquest Narmir - Land of Magic and Conquest Narmir - Land of Magic and Conquest  

Go Back   Narmir - Land of Magic and Conquest > Narmir > Game Status and Help


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-26-2007, 07:05 PM
OrbofThralni OrbofThralni is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 251
Default Can't Load Narmir

well yeah the title pretty much sums it up
__________________

Target\'s fighting spirit down. Calculating BP, SP, and DNN.
  #2  
Old 04-26-2007, 07:42 PM
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can't Load Narmir

try reloading or updating java
  #3  
Old 04-26-2007, 07:51 PM
OrbofThralni OrbofThralni is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 251
Default Re: Can't Load Narmir

dunno how to update java

I'm sure that's probably the problem because both comps are doing it... at least this one won't load at all since I cleared my java cache.
__________________

Target\'s fighting spirit down. Calculating BP, SP, and DNN.
  #4  
Old 04-26-2007, 09:01 PM
PureDamnEvil PureDamnEvil is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 249
Default Re: Can't Load Narmir

Try going into the game then post within 30 seconds in here of ya not getting in so I can have a time stamp to look in the logs with.
  #5  
Old 04-27-2007, 06:40 AM
OrbofThralni OrbofThralni is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 251
Default Re: Can't Load Narmir

still

6:39 am =)
nothing... All I get is the sunjava logo while it's trying to load the actual button... On the other comp it'll load but when I try to look at news or Wars it takes 5 minutes for either to load.
__________________

Target\'s fighting spirit down. Calculating BP, SP, and DNN.
  #6  
Old 04-27-2007, 04:20 PM
OrbofThralni OrbofThralni is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 251
Default Re: Can't Load Narmir

I can't load the rankings page at all =/
__________________

Target\'s fighting spirit down. Calculating BP, SP, and DNN.
  #7  
Old 04-28-2007, 08:23 AM
OrbofThralni OrbofThralni is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 251
Default Re: Can't Load Narmir

dunno how... but it's fixed now! =)

now I gotta rebuild my dragon =/
__________________

Target\'s fighting spirit down. Calculating BP, SP, and DNN.
  #8  
Old 04-30-2007, 10:31 AM
Acid Acid is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 158
Default Re: Can't Load Narmir

sometimes it does that, patience is the only cure
  #9  
Old 07-18-2007, 01:37 AM
Alamar
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can't Load Narmir

That's all you have to say? I activated an account on this website and it won't let me play the game! I put in my username and password and what does it say? User not found. And I went to my email and activated my account, so there's no saying that I didn't activate it. What do you have to say to that?
  #10  
Old 07-18-2007, 04:17 PM
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Can't Load Narmir

I would say CHILL the heck out,you don't have post rudely here,All you have to do is contact someone here either a forum moderator,send an email to link under contact us,post a CIVIL message,There is a huge number of people here that will help solve the situation(just read the posts) and a few who wont,either way,give them a chance before blasting them
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.